Bericht versturen
Huis > producten > De Container die van de aluminiumfolie Machine maken >
Mechanische aluminiumfoliecontainermachine met een capaciteit van 12000 PCS/uur

Mechanische aluminiumfoliecontainermachine met een capaciteit van 12000 PCS/uur

Mechanische machine voor voedselcontainers van aluminiumfolie

Machines voor het vervaardigen van aluminiumfolie 12000 stuks per uur

Plaats van herkomst:

Shanghahi, China

Merknaam:

LIKEE

Modelnummer:

LK-T80

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Stroombron:
Mechanische apparatuur
capaciteit:
1 tot 5 holtes
schimmel:
Ontwerp naar klantvereiste
Druk:
80ton
Bedplaatafmetingen:
1220 × 900 mm
Luchtverbruik:
Niet minder dan 0.8Mpa
besturingssysteem:
PLC's
Kleur:
Wit
Het vereiste van de luchtdruk:
0.5Mpa
Compressor:
Maximale druk niet minder dan 0,8 Mpa
Afmeting:
7.5*7.0*3.8 meters
Het in reliëf maken:
Kan per monster worden aangepast
Geïnstalleerde macht:
26 kW
Maximumcontainer:
V.S. Volledige pan
een slag:
Pneumatische
Motor:
SIMENSE
Nominale druk:
630KN
Versnelling:
12000 stuks per uur
Betaling & het Verschepen Termijnen
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Productoverzicht: Aluminiumfoliecontainermachine

De machine voor het maken van aluminiumfoliecontainers is een innovatieve en efficiënte machine die is ontworpen voor de productie van aluminiumfoliecontainers.Deze machine is perfect voor bedrijven die een groot aantal aluminiumfolie containers nodigHet is uitgerust met geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen, waardoor een duurzame en betrouwbare prestaties worden gewaarborgd.

Elektrisch: 380V, 50HZ, 3-fase

De machine werkt op een 380V, 50HZ, 3-fase elektrisch systeem, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende landen en regio's.een stabiele energiebron voor het productieprocesDit elektrische systeem zorgt voor een soepele en continue werking, waardoor de productiviteit toeneemt en de stilstand wordt verkort.

Status: Nieuwe toestand

De aluminiumfoliecontainermachine is gloednieuw en in uitstekende staat.het waarborgen dat het voldoet aan de hoogste industriële normenDit betekent dat de machine klaar is voor gebruik zodra deze is geïnstalleerd, zonder dat er reparaties of onderhoud nodig zijn.

Druk: 80TON

Met een druk van 80 TON kan deze machine gemakkelijk de productie van aluminiumfoliecontainers van verschillende maten en vormen verwerken.de containers van hoge kwaliteit en aan de vereiste specificaties te garanderenDe drukcapaciteit van 80 ton verhoogt ook de productiesnelheid, waardoor het ideaal is voor bedrijven met hoge eisen.

Luchtverbruik: ten minste 0,8 MPa

De machine voor het maken van aluminiumfoliecontainers vereist een luchtverbruik van ten minste 0,8 MPa om efficiënt te werken.Dit zorgt ervoor dat de machine voldoende luchtdruk heeft om de pneumatische componenten te activerenMet dit luchtverbruik kan de machine in korte tijd een groot aantal aluminiumfoliecontainers produceren.verbetering van de algehele productie-efficiëntie.

Stroombron: Mechanische

De energiebron van deze machine is mechanisch, waardoor deze energiezuinig en milieuvriendelijk is.Dit maakt het kosteneffectief en vermindert de totale operationele kostenDe mechanische energiebron zorgt eveneens voor een stabiele en consistente prestatie en garandeert een kwalitatief hoogstaand eindproduct.

Belangrijkste kenmerken:
 • Efficiënt en betrouwbaar elektrisch systeem
 • Brandnieuw en in uitstekende staat.
 • Hoogdrukcapaciteit voor verschillende containergroottes en -vormen
 • Laag luchtverbruik voor hogere productiesnelheid
 • Energiezuinige en milieuvriendelijke mechanische energiebron

De aluminiumfoliecontainermachine is een must-have voor bedrijven die hoogwaardige aluminiumfoliecontainers in grote hoeveelheden willen produceren.De voornaamste doelstelling van de Commissie is de verbetering van de kwaliteit van de levensmiddelen en de doeltreffendheid van de prestaties.Investeer vandaag nog in deze machine en breng je productie naar het volgende niveau!Mechanische aluminiumfoliecontainermachine met een capaciteit van 12000 PCS/uur 0Mechanische aluminiumfoliecontainermachine met een capaciteit van 12000 PCS/uur 1

Kenmerken:

 • Productnaam: Aluminiumfoliecontainermachine
 • Inveter: Mitsubishi merk
 • Capaciteit: 1 tot 5 holtes
 • Vorm: ontwerp volgens klantvereiste
 • Bedplaat Afmetingen: 1220 × 900 mm
 • Stroombron: Mechanische
 • Automatisch
 • Duurzaam
 • Efficiënt
 

Technische parameters:

Technische parameters Productkenmerken
Elektrisch 380 V, 50 Hz, 3 fasen
Controlesysteem PLC-besturing
Stroombron Mitsubishi
Afmetingen 1220*900
Verwarming 3.5 kW
Verpakkingsmethode Automatisch
Model LK-80
Artikel 1 Verpakkingsmachine
Type Hydraulische
Voorwaarde Nieuw
Capaciteit Vier holtes
Motor Siemens Motors
Materiaal Aluminiumfolie
Efficiëntie Hoge efficiëntie

Toepassingen:

Producttoepassing van de LIKEE-machine voor het maken van aluminiumfoliecontainers

De LIKEE Aluminium Foil Container Making Machine, modelnummer LK-T80, is een mechanische machine ontworpen en vervaardigd door LIKEE in Shanghai, China.Het is een zeer efficiënte en betrouwbare machine die wordt gebruikt voor de productie van aluminiumfoliecontainers met een snelle snelheid van 12000 stuks per uur.

Deze machine is ontworpen voor gebruik in verschillende industrieën en is geschikt voor verschillende toepassingen.die veel worden gebruikt voor het verpakken en opslaan van levensmiddelen in de voedingsmiddelenindustrieDeze containers worden ook gebruikt voor take-out- en bezorgdiensten, waardoor ze essentieel zijn voor restaurants, fastfoodketens en horecabedrijven.

De Aluminium Foil Container Machine, zoals deze algemeen bekend staat, is een essentieel hulpmiddel voor voedselverpakkingsbedrijven.het stelt bedrijven in staat om aan de specifieke eisen van hun klanten te voldoen en een breed scala aan aluminiumfoliecontainers in verschillende maten en vormen te producerenDit maakt het een veelzijdige en praktische keuze voor elk voedselverpakkingsbedrijf.

Bovendien is de LIKEE-machine voor het maken van aluminiumfoliecontainers uitgerust met een krachtige mechanische energiebron die een stabiele en consistente productie garandeert.Het heeft ook een laag luchtverbruik van ten minste 0.8Mpa, waardoor het een energiezuinige optie is voor bedrijven.

De machine is ook voorzien van een omvormer van het gerenommeerde merk Mitsubishi, bekend om zijn hoogwaardige en duurzame producten.Dit leidt telkens tot een eindproduct van hoge kwaliteit..

Naast de functionaliteit is de LIKEE aluminiumfoliecontainermachine ook ontworpen met de gebruiker in het achterhoofd.met een gebruiksvriendelijke interface en duidelijke instructiesDit maakt het geschikt voor zowel ervaren als beginnende gebruikers.

Tot slot is de LIKEE Aluminium Foil Container Making Machine een zeer efficiënte, betrouwbare en veelzijdige machine die essentieel is voor voedselverpakkingsbedrijven.aanpasbare malenAls u in de voedingsmiddelenindustrie werkt, kunt u een aantal van deze producten gebruiken.Investeren in deze machine zal ongetwijfeld uw productiecapaciteit vergroten en de kwaliteit van uw producten verbeteren., wat uiteindelijk leidt tot klanttevredenheid en bedrijfsgroei.


 

Merknaam: LIKEE

Modelnummer: LK-T80

Oorsprong: Shanghai, China

Stroombron: Mechanische

Luchtverbruik: ten minste 0,8 MPa

Inverter: Mitsubishi merk

Vorm: ontwerp volgens klantvereiste

Productiecapaciteit: 12000 stuks per uur

 

Aanpassing:

Op maat gemaakte service voor het maken van aluminiumfoliecontainers

Merknaam: LIKEE

Modelnummer: LK-T80

Oorsprong: Shanghai, China

Kleur: Wit

Bedplaat Afmetingen: 1220 × 900 mm

Beheersysteem: PLC

Vermogen: 26 kW

Capaciteit: 1 tot 5 holtes

Het introduceren van de LIKEE Aluminium Foil Container Making Machine, ontworpen om te voldoen aan al uw behoeften voor efficiënte en hoogwaardige productie van aluminiumfoliecontainers.Met onze state-of-the-art technologie en aanpasbare functiesWe garanderen superieure prestaties en maximale output voor uw bedrijf.

Onze machine, de LK-T80, is trots gemaakt in Shanghai, China.De witte kleur geeft de machine een strakke en professionele touch, waardoor het perfect past bij elke productiefaciliteit.

De afmetingen van de bedplaten van 1220 × 900 mm bieden voldoende ruimte voor de productie van aluminiumfoliecontainers van verschillende maten en vormen.onze machine kan met zware productie omgaan en een consistente kwaliteit behouden.

De LK-T80 heeft een capaciteit van 1 tot 5 holtes, waardoor efficiënte en gelijktijdige productie van meerdere containers mogelijk is.Dat geeft je een voorsprong op de markt..

Onze maatwerkservice omvat ook de Aluminium Foil Pop Out Machine, die essentieel is voor een soepele en naadloze productie.Je kunt de folieplaten makkelijk uit de malen halen., waardoor de stilstand wordt verminderd en de efficiëntie wordt verhoogd.

Kies LIKEE voor uw aluminiumfoliecontainermachine en ervaar het verschil in kwaliteit en prestaties.Neem nu contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte en breng uw productie naar het volgende niveau!

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van aluminiumfoliecontainermachine

De machine voor het maken van aluminiumfoliecontainers zal zorgvuldig worden verpakt om ervoor te zorgen dat deze veilig bij de klant aankomt.Het verpakkingsproces zal voldoen aan internationale normen en richtlijnen om schade tijdens het vervoer te voorkomen..

De machine wordt eerst in een laag beschermend materiaal gewikkeld om eventuele krassen of buizen te voorkomen en vervolgens in een stevige houten kist of doos geplaatst.De kist zal worden verzegeld en geëtiketteerd met de nodige verzendinformatie, met inbegrip van de productnaam, afmetingen, gewicht en bestemming.

Voor internationale scheepvaart wordt de machine op een pallet geladen en stevig vastgebonden om te voorkomen dat deze tijdens het vervoer beweegt.De pallet zal ook worden geëtiketteerd met de nodige verzendinformatie.

Ons bedrijf werkt met betrouwbare en ervaren verzendpartners om de tijdige en veilige levering van de aluminium folie container maken machine aan onze klanten te garanderen.,inclusief lucht-, zee- en landvervoer, afhankelijk van de voorkeur en de locatie van de klant.

Zodra de machine klaar is voor verzending, krijgt de klant een trackingnummer om de status van de levering te controleren.Ons klantenservice team zal ook beschikbaar zijn om te helpen met eventuele verzendgerelateerde vragen.

Met onze zorgvuldige verpakking en betrouwbare verzendprocedure kunnen klanten er zeker van zijn dat hun aluminiumfoliecontainermachine in perfecte staat zal aankomen, klaar voor gebruik.

 

Vragen:

 • V:Wat is de merknaam van dit product?
  A:De merknaam van dit product is LIKEE.
 • V:Wat is het modelnummer van dit product?
  A:Het modelnummer is LK-T80.
 • V:Waar wordt dit product geproduceerd?
  A:Dit product wordt geproduceerd in Shanghai, China.
 • V:Wat is de uitvoercapaciteit van deze machine?
  A:De capaciteit van deze machine is 60-80 stuks per minuut.
 • V:Heeft deze machine een automatisch smeersysteem?
  A:Ja, deze machine is uitgerust met een automatisch smeersysteem voor een soepele werking en onderhoudsgemak.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Container die van de aluminiumfolie Machine maken Leverancier. Copyright © 2021-2024 foilcontainermachine.com . Alle rechten voorbehoudena.