Bericht versturen
Huis > producten > Bakje van aluminiumfolie >
De Foliecontainer van het picknick Beschikbare Aluminium met Deksel voor Feezer Oven Microwave

De Foliecontainer van het picknick Beschikbare Aluminium met Deksel voor Feezer Oven Microwave

Picknick wegwerp aluminiumfoliecontainer

Feezer wegwerp aluminiumfoliecontainer

8006 aluminiumfolie voedselcontainer

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Youfoil

Certificering:

CE, ISO

Modelnummer:

Halve Grootte

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Naam:
De Foliecontainer van het picknick Beschikbare Aluminium met Deksel voor Feezer Oven Microwave
Materiaal:
3003,3004,8011
Bui:
H22, H24, O
Dikte:
vanaf klantensteekproef
Gewicht:
vanaf klantensteekproef
Embleem:
vanaf klantensteekproef
Gebruik:
Voedselopslag
Pakket:
100 stuks / doos
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
40HK
Prijs
0.5$ per gram
Verpakking Details
Kartonnen doos
Levertijd
30 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C, MoneyGram, Western Union
Levering vermogen
1000 karton 10 dagen
Productomschrijving

 

De Foliecontainer van het picknick Beschikbare Aluminium met Deksel voor Feezer Oven Microwave

 

 

                                           
Productreeks De aluminiumfoliecontainer van de rimpelmuur
Eigenschap 1.Disposable
2.Eco-vriendschappelijk
3.No de kleur verdwijnt bij op hoge temperatuur langzaam
4.Multi-design&colors
5. makkelijk te gebruiken, geen vorm van het behoefte extra baksel
6.Microwave ovenbrandkast
7.Freezer brandkast
Toepassing  
  Hotel, Restaurant, Luchtvaartlijn, Catering, Ketting, Bakkerij, Meeneemdistrubution, Picknick, het Koken, Barbecue, Voedsel verpakking Indusrty enz.

 

 

Geschikt en gezondheid: Ben op diverse het koken methodes van toepassing en kan greep diverse types van voedsel zijn. Geen behoefteverandering
de container van de ijskast aan oven. Geen eigenaardige geur of lekkage. Het het goede die warmtegeleidingsvermogen en het verwarmen effect, wijd in oven wordt gebruikt, stoomdoos en magnetron, kunnen ook direct in de originele verpakking worden verwarmd.

 

Kostenbesparing: Aluminiumfoliecontainer met lichtgewicht, niet alleen gemakkelijk weg te halen, maar ook redelijke prijs.

 

De aluminiumfoliecontainer is geschikt om te verwarmen
De de dooscontainers van de aluminiumfolielunch kunnen op een verscheidenheid van manieren worden verwarmd, en zijn geschikt voor sterilisatie en heat-sealing het op hoge temperatuur. Zij omvatten diverse ovens, ovens, anaërobe verwarmende kabinetten, stoomboten, stoomboten, en hogedrukpannen die voedsel te verwarmen in aluminiumfolie wordt verpakt. De gebruiksaluminiumfolie aan afzonderlijke houtskool op hoge temperatuur steekt en rook in brand, die voedsel het schroeien kan ook verhinderen carcinogenen te veroorzaken.

 

De aluminiumfolieproducten kunnen worden gerecycleerd
Het aluminium heeft uiterst hoge recyclability, en het gerecycleerde aluminium kan worden gebruikt om vele producten te produceren. De energie voor het regeneratieproces wordt vereist van aluminiumfolie is slechts minder dan 5% van de energie voor de productie van primair aluminium wordt vereist, en de broeikasgasemissies zijn 95% minder dan dat van primair aluminium dat. De doos van de aluminiumfolielunch kan gemakkelijk na gebruik worden samengeperst, gemakkelijk te sorteren, daardoor verminderend de hoeveelheid huisvuil. Zelfs als de aluminiumfolie wordt begraven, zal het niet de grond en het water verontreinigen. Vergeleken met andere middelen, heeft het aluminium overvloedige middelreserves, en de hoeveelheid gerecycleerd aluminium stijgt onophoudelijk, en het middelknelpunt is klein. De aluminiumfolie is zeer dun en licht. De dikte is gewoonlijk 0.0090.03mm, en het gewicht is slechts een paar gram aan 10 gram. Het gebruikt zeer weinig materialen. Het is het verpakkingsmateriaal met de hoogste product-aan-verpakkende verhouding. Als de dozen en de containers van de aluminiumfolielunch wijd kunnen worden gebruikt en worden bevorderd, kunnen zij plastiek vervangen en document de producten, sparen heel wat middelconsumptie zoals oliemiddelen en hout, verbeteren middelefficiency en verbeteren milieukwaliteit.

 

De Foliecontainer van het picknick Beschikbare Aluminium met Deksel voor Feezer Oven Microwave 0De Foliecontainer van het picknick Beschikbare Aluminium met Deksel voor Feezer Oven Microwave 1

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China De Container die van de aluminiumfolie Machine maken Leverancier. Copyright © 2021-2024 foilcontainermachine.com . Alle rechten voorbehoudena.