Bericht versturen

De rekupereerbare Gezonde Container van de 2 Compartimenten Beschikbare Aluminiumfolie voor Catering

40HK
MOQ
0.5$ per gram
Prijs
De rekupereerbare Gezonde Container van de 2 Compartimenten Beschikbare Aluminiumfolie voor Catering
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Naam: De rekupereerbare Gezonde Container van de 2 Compartimenten Beschikbare Aluminiumfolie voor Catering
Materiaal: 3003,3004,8011,8006
Bui: H22, H24, O
Gebruik: Voedselopslag
Pakket: 600 PCs/karton
Dikte: vanaf klantensteekproef
Gewicht: vanaf klantensteekproef
Embleem: vanaf klantensteekproef
Hoog licht:

Recyclebare wegwerpfoliepan

,

8011 wegwerpfoliepan

,

diepvriesveilige rechthoekige aluminium bak

Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Youfoil
Certificering: CE, ISO
Modelnummer: 2CP
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Kartonnen doos
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: T/T, L/C, MoneyGram, Western Union
Levering vermogen: karton 1000 10 dagen
Productomschrijving

 

De rekupereerbare Gezonde Container van de 2 Compartimenten Beschikbare Aluminiumfolie voor Catering

 

 

ONVENIENT VOOR HET VERWARMEN, ZULLEN GEEN SCHADELIJKE STOFFEN NA HET VERWARMEN WORDEN VEROORZAAKT. De aluminiumfolie heeft een hoog geleidingsvermogen, kan de tijd minimaliseren en in verband met energie aan voedselverwerking, koeling en het secundaire verwarmen. De aluminiumfolie heeft een goede thermische stabiliteit. Tijdens verwerking en verpakking, kunnen de aluminiumfoliecontainers de temperatuurverandering goed weerstaan. Onder de hoge en lage temperatuur van -20°C -- 250°C, blijft de moleculaire structuur stabiel. Het kan bij temperaturen worden gebakken en worden geroosterd die van snel-vorst tot uiterste gaan, waarin de folie niet misvormt, breekt, smelt of schroeit, of veroorzaakt schadelijke stoffen. Gebruiksaluminiumfolie om de hete steenkolen van de rook te scheiden, die voedsel kan verhinderen het branden van en carcinogenen te veroorzaken. De dienbladen en de containers van het aluminiumfolievoedsel zijn ideaal voor sterilisatie en hitte op hoge temperatuur - verzegelend.

 

Geschikt en gezondheid: Ben op diverse het koken methodes van toepassing en kan greep diverse types van voedsel zijn. Geen behoefteverandering
de container van de ijskast aan oven. Geen eigenaardige geur of lekkage. Het het goede die warmtegeleidingsvermogen en het verwarmen effect, wijd in oven wordt gebruikt, stoomdoos en magnetron, kunnen ook direct in de originele verpakking worden verwarmd.

 

De aluminiumfoliecontainer is geschikt om te verwarmen
De de dooscontainers van de aluminiumfolielunch kunnen op een verscheidenheid van manieren worden verwarmd, en zijn geschikt voor sterilisatie en heat-sealing het op hoge temperatuur. Zij omvatten diverse ovens, ovens, anaërobe verwarmende kabinetten, stoomboten, stoomboten, en hogedrukpannen die voedsel te verwarmen in aluminiumfolie wordt verpakt. De gebruiksaluminiumfolie aan afzonderlijke houtskool op hoge temperatuur steekt en rook in brand, die voedsel het schroeien kan ook verhinderen carcinogenen te veroorzaken.

 

De aluminiumfoliecontainer houdt warm en houdt vers
Hoewel de aluminiumfolie zeer dun is, heeft het sterke barrièreeigenschappen, die licht, gas en andere substanties volledig blokkeren, versheid kunnen verbeteren en vochtigheid beschermen, en de lekkage of het mengen van aroma's verhinderen zich, die het originele aroma en de kenmerken van het product kunnen effectief handhaven. Voedsel en het voorverpakte die voedsel in de dozen en de containers van de aluminiumfolielunch kunnen wordt het verpakt koude en hete kettingsdistributie realiseren, die geschikt voor productie en verkoop is, en ook geschikt voor cateringsbedrijven, restaurants, supermarkten en families is op te slaan, productverslechtering te vermijden, houdbaarheid uit te breiden, en voedselafval te verminderen.

 

Aluminium de verpakking heeft vele voordelen over andere vormen van verpakking. Voor dit voedsel van het redenaluminium worden de containers gebruikt in een brede waaier van toepassingen. Hier sommige voordelen van de dienbladen van de aluminiumfolie: Warmtegeleiding (het aluminium verdeelt hitte homogeen verbeterend het koken van voedsel in de oven)
Hygiëne en veiligheid (het aluminium is steriel en veilig voor gebruik in direct contact met levensmiddelen)
Het Multi-mode koken (de aluminiumcontainers kunnen in traditionele oven en met sommige voorzorgsmaatregelen in microgolf worden gebruikt ook)
Duurzaamheid (de dienbladen van de aluminiumfolie zijn volledig rekupereerbaar)
Prestaties (de containers van het aluminiumvoedsel kunnen in de binnenlandse en industriesectoren worden gebruikt)
Ontwerp (de ronde of vierkante, grote of kleine grootte, deze containers kan worden gemaakt om eender welk aantal functies te vervullen)

De rekupereerbare Gezonde Container van de 2 Compartimenten Beschikbare Aluminiumfolie voor Catering 0De rekupereerbare Gezonde Container van de 2 Compartimenten Beschikbare Aluminiumfolie voor Catering 1

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Tina
Tel. : 008618930097829
Fax : 86-021-57600258
Resterend aantal tekens(20/3000)