Schone oppervlaktefolie Voedsellade Lage temperatuurbestendigheid aluminium doos voor voedsel

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam LIKEE
Certificering CE, ISO
Min. bestelaantal 40HQ
Prijs 0.5$ per gram
Verpakking Details kartondoos
Levertijd 30 dagen
Betalingscondities T/T, L/C, MoneyGram, Western Union
Levering vermogen karton 1000 10 dagen
Productdetails
Naam Het Dienblad van het folievoedsel, verdunt maar sterke, stevige, schone oppervlakte, temperatuur met Materiaal 3003,3004,8011,8006
Pakket 100 stuks / doos Gebruik Voedselopslag
Woedeaanval H22, H24, O Dikte Vanaf klantensteekproef
Logo Vanaf klantensteekproef Gewicht vanaf klantensteekproef
Hoog licht

Schone oppervlakte aluminium doos voor voedsel

,

vriezer veilige aluminiumfolie dienbladen

,

OEM aluminiumfolie dozen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Foil Food Tray, dun maar sterk, stevig, schoon oppervlak, hoge sterkte, lage temperatuurbestendigheid

 

DE GRONDSTOFFEN ZIJN NIET GIFTIG EN VEILIG VAN KWALITEIT.Aluminiumfolie wordt na het walsproces gemaakt van de originele aluminiumlegering, zelf zonder zware metalen en andere schadelijke stoffen.In het productieproces van aluminiumfolie wordt een onthardingsdesinfectieproces bij hoge temperatuur toegepast, zodat aluminiumfolie veilig in contact kan komen met voedsel, de groei van bacteriën niet zal vasthouden of helpen.In de meeste gevallen reageert aluminiumfolie niet met voedsel.

 

Serie producten Rimpelwand aluminiumfolie container
Voorzien zijn van 1. Wegwerpbaar
2. Milieuvriendelijk
3. Geen kleur verdwijnt langzaam bij hoge temperaturen
4.Multi ontwerp en kleuren
5. Gemakkelijk te gebruiken, geen extra bakvorm nodig
6.Magnetron veilig
7.Freezer veilig
Sollicitatie  
  Hotel, Restaurant, Luchtvaartmaatschappij, Catering, Ketting, Bakkerij, Afhaaldistributie, Picknick, Koken, Barbecue, Voedselverpakking Industrie enz.

 

 

Door uw voedsel te verpakken met aluminiumfolie voorkomt u dat het voedsel in contact komt met ziektekiemen, aangezien het zeer resistent is tegen alle bacteriën.Omdat aluminiumfolie makkelijk scheurt, voeg je een extra laag toe aan je verpakking om er zeker van te zijn dat er niets met het eten in aanraking komt.

 

 

Sterke barrière, verzegeld, kan de smaak van voedsel beschermen en de houdbaarheid van voedsel verlengen.Hoewel de aluminiumfolie erg dun is, maar de barrière sterk is, kan hij licht, gas en andere stoffen volledig blokkeren, de versheid verbeteren en vocht beschermen en lekkage van smaak of vermenging voorkomen, kan de oorspronkelijke smaak en kenmerken van het product effectief behouden .Het gebruik van voedseldozen en containers van aluminiumfolie verpakt voedsel en voorverpakt voedsel, kan distributie van warme en koude ketens bereiken, handig voor productie en verkoop, maar ook handig voor cateringbedrijven, restaurants, supermarkten en gezinsopslag, om productverslechtering te voorkomen, verleng de houdbaarheid, verminder voedselverspilling.

 

HET KAN EFFICIËNT RECYCLEN, HET MILIEU BESCHERMEN EN HULPBRONNEN BESPAREN.Aluminium heeft een zeer hoog herstel- en regeneratievermogen, kan voor onbeperkte tijd worden gerecycled, het kwaliteitsverlies is beperkt en kan zijn oorspronkelijke kenmerken behouden. Sommige voedselbakken en -containers van aluminiumfolie die na gebruik zijn gebruikt, kunnen worden gebruikt voor het genereren van afval. de folie verontreinigt de bodem of het water niet. Momenteel is de recyclingwaarde van plastic voedseldozen, met name schuimplastic voedseldozen, laag, het recyclingpercentage is niet hoog, de recyclingsituatie is niet ideaal, een groot aantal weggegooide ernstige "witte vervuiling", tast de stad en het natuurlijke landschap aan, maar ook omdat het moeilijk te degraderen is en een "potentiële schade" aan de ecologische omgeving vormt. Vergeleken met andere bronnen zijn er overvloedige aluminiumbronnen, neemt de recycling van afvalaluminium toe en de bron knelpunt is klein. Aluminiumfolie is erg dun en licht.Het gebruikt zeer weinig materialen, waardoor het het verpakkingsmateriaal is met de hoogste product-verpakkingsverhouding. Als het op grote schaal kan worden toegepast en gepopulariseerd, kunnen voedselbakjes en -containers van aluminiumfolie plastic en papierproducten vervangen, aardoliebronnen, hout en ander verbruik besparen , een efficiënter gebruik van hulpbronnen en een betere milieukwaliteit.

 

 

Gebruik: voedselcontainers van aluminiumfolie kunnen op verschillende manieren worden verwarmd, waaronder een verscheidenheid aan ovens, ovens, anaërobe verwarmingskasten, steamers, stoomboxen, magnetrons (gebruik lichtgolven en grillboxen), snelkookpannen en voedsel verpakt in aluminiumfolie.

 

 

Sollicitatie :
Toepassing Cosmatic-verpakking hete ontharingswas, ontharingswas, haarverf, ect. Voedselverpakking hete soep, kerrierijst, noedels, saladepakket, instant hete pot, varkensvlees, biefstuk, ect. Pizza bakken, taart, cake, muffin, baklava, enz.Sterilisch stoom- en stoofbaar voor voedsel.Freezablepudding, gelei, ijs, cheeze cake, chocolade, ectBraadbarbecue, picknicken, geroosterde eend / kip/garnalen/vis/schelpdierenGefrituurde vis en gebakken, gebakken kip, gebakken vis,ect.Catering en serveren Hotel, restaurant, luchtvaartmaatschappij, feest.Schone oppervlaktefolie Voedsellade Lage temperatuurbestendigheid aluminium doos voor voedsel 0Schone oppervlaktefolie Voedsellade Lage temperatuurbestendigheid aluminium doos voor voedsel 1