Magnetron Veilige Aluminiumfolie Voedsel Container, Picknick Aluminiumfolie Dozen

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam LIKEE
Certificering CE, ISO
Min. bestelaantal 40HQ
Prijs 0.5$ per gram
Verpakking Details kartondoos
Levertijd 30 dagen
Betalingscondities T/T, L/C, MoneyGram, Western Union
Levering vermogen karton 1000 10 dagen
Productdetails
Naam Het Dienblad van het folievoedsel, Prijs-kwaliteitverhouding, Feezer-Brandkast, oven-Brandkast, Micr Materiaal 3003,3004,8011,8006
Pakket 100 stuks / doos Gebruik Voedselopslag
Woedeaanval H22, H24, O Gewicht vanaf klantensteekproef
Dikte Vanaf klantensteekproef Logo Vanaf klantensteekproef
Hoog licht

Magnetronbestendige aluminium bakjes voor voedsel

,

Multi Design To Go aluminium bakjes

,

OEM To Go aluminium bakjes

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Folie Voedsel Dienblad, Waar voor je geld, Feezer Veilig, Oven-Veilig, Magnetron Veilig, Voor Picknick,

 

 

 

Serie producten Rimpelwand aluminiumfolie container
Voorzien zijn van 1. Wegwerpbaar
2. Milieuvriendelijk
3. Geen kleur verdwijnt langzaam bij hoge temperaturen
4.Multi ontwerp en kleuren
5. Gemakkelijk te gebruiken, geen extra bakvorm nodig
6.Magnetron veilig
7.Freezer veilig
Sollicitatie  
  Hotel, Restaurant, Luchtvaartmaatschappij, Catering, Ketting, Bakkerij, Afhaaldistributie, Picknick, Koken, Barbecue, Voedselverpakking Industrie enz.

 

 

Het gebruik van aluminiumfolie om je eten te verpakken, helpt de geur in te sluiten zonder je koelkast te hoeven openen en dood te worden gestopt vanwege een ondraaglijke geur.Zorg er wel voor dat u de folie stevig tegen de zijkanten van de container knijpt, zodat er geen lucht in of uit kan komen.

 

 

 

Folieverpakking is ideaal voor iedereen die voedsel bewaart dat het in de nabije toekomst opnieuw moet opwarmen.Omdat aluminiumfolie bestand is tegen hoge temperaturen, is dit voedselverpakkingsmateriaal het beste gereedschap voor de klus.

 

 

 

Sollicitatie :
Toepassing Cosmatic-verpakking hete ontharingswas, ontharingswas, haarverf, ect. Voedselverpakking hete soep, kerrierijst, noedels, saladepakket, instant hete pot, varkensvlees, biefstuk, ect. Pizza bakken, taart, cake, muffin, baklava, enz.Sterilisch stoom- en stoofbaar voor voedsel.Freezablepudding, gelei, ijs, cheeze cake, chocolade, ectBraadbarbecue, picknicken, geroosterde eend / kip/garnalen/vis/schelpdierenGefrituurde vis en gebakken, gebakken kip, gebakken vis,ect.Catering en serveren Hotel, restaurant, luchtvaartmaatschappij, feest

 

 

 

 

HET KAN EFFICIËNT RECYCLEN, HET MILIEU BESCHERMEN EN HULPBRONNEN BESPAREN.Aluminium heeft een zeer hoog herstel- en regeneratievermogen, kan voor onbeperkte tijd worden gerecycled, het kwaliteitsverlies is beperkt en kan zijn oorspronkelijke kenmerken behouden. Sommige voedselbakken en -containers van aluminiumfolie die na gebruik zijn gebruikt, kunnen worden gebruikt voor het genereren van afval. de folie verontreinigt de bodem of het water niet. Momenteel is de recyclingwaarde van plastic voedseldozen, met name schuimplastic voedseldozen, laag, het recyclingpercentage is niet hoog, de recyclingsituatie is niet ideaal, een groot aantal weggegooide ernstige "witte vervuiling", tast de stad en het natuurlijke landschap aan, maar ook omdat het moeilijk te degraderen is en een "potentiële schade" aan de ecologische omgeving vormt. Vergeleken met andere bronnen zijn er overvloedige aluminiumbronnen, neemt de recycling van afvalaluminium toe en de bron knelpunt is klein. Aluminiumfolie is erg dun en licht.Het gebruikt zeer weinig materialen, waardoor het het verpakkingsmateriaal is met de hoogste product-verpakkingsverhouding. Als het op grote schaal kan worden toegepast en gepopulariseerd, kunnen voedselbakjes en -containers van aluminiumfolie plastic en papierproducten vervangen, aardoliebronnen, hout en ander verbruik besparen , een efficiënter gebruik van hulpbronnen en een betere milieukwaliteit.

 

 

 

 

 

HANDIG VOOR VERWARMING, NA VERWARMING ZULLEN ER GEEN SCHADELIJKE STOFFEN WORDEN GEPRODUCEERD.Aluminiumfolie heeft een hoge geleidbaarheid, kan de tijd en energie die verband houden met voedselverwerking, koeling en secundaire verwarming minimaliseren.Aluminiumfolie heeft een goede thermische stabiliteit.Tijdens het verwerkings- en verpakkingsproces zijn aluminiumfoliecontainers goed bestand tegen de temperatuurverandering.Onder de hoge en lage temperatuur van -20°C -- 250°C blijft de moleculaire structuur stabiel.Het kan worden gebakken en gebarbecued bij temperaturen variërend van snelvriezen tot extreem, waarbij de folie niet vervormt, breekt, smelt of verschroeit, of schadelijke stoffen produceert.Gebruik aluminiumfolie om de hete kolen van de rook te scheiden, dit kan voorkomen dat voedsel verbrandt en kankerverwekkende stoffen veroorzaakt.Voedselbakken en -containers van aluminiumfolie zijn ideaal voor sterilisatie bij hoge temperatuur en warmteafdichting.

 

 

 

GEMAKKELIJK TE VORMEN, HANDIG TE VERZEGELEN EN TE VERPAKKEN, GARANDEERT VOEDSELHYGIËNE.Vormen van aluminiumfolie is goed, tijdens het stempelen van serviesgoed, zelfs in de vouw- en rolranddelen, zullen geen scheuren en breuken ontstaan.Voedseldozen en bakjes van aluminiumfolie kunnen worden afgedekt met hetzelfde materiaal als aluminiumfolie, papier of andere materialen.Met zijn kenmerken van gemakkelijke vervorming en kreuken, kan het een goede afdichting, een sterk warmtebehoud en versheid behouden, wat verstrooiing of besmetting tijdens het opslag- en transportproces van voedsel kan voorkomen en voedselverspilling aanzienlijk kan verminderen.Voor grote voedselbezorgers en centrale keukendistributie kunnen automatische afdekapparatuur die is ontwikkeld door fabrikanten van voedselverpakkingen van aluminiumfolie worden gebruikt om de distributie-efficiëntie te verbeteren, wat duidelijk beter is dan andere materialen van voedselverpakkingen.

 

 

 

DE GRONDSTOFFEN ZIJN NIET GIFTIG EN VEILIG VAN KWALITEIT.Aluminiumfolie wordt na het walsproces gemaakt van de originele aluminiumlegering, zelf zonder zware metalen en andere schadelijke stoffen.In het productieproces van aluminiumfolie wordt een onthardingsdesinfectieproces bij hoge temperatuur toegepast, zodat aluminiumfolie veilig in contact kan komen met voedsel, de groei van bacteriën niet zal vasthouden of helpen.In de meeste gevallen reageert aluminiumfolie niet met voedsel.
 

 

 

Magnetron Veilige Aluminiumfolie Voedsel Container, Picknick Aluminiumfolie Dozen 0Magnetron Veilige Aluminiumfolie Voedsel Container, Picknick Aluminiumfolie Dozen 1