Bericht versturen

Beschikbare 1LB Meeneem de Aluminiumfoliepan van de voedselrang voor Catering

40HQ
MOQ
0.5$ per gram
Prijs
Beschikbare 1LB Meeneem de Aluminiumfoliepan van de voedselrang voor Catering
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Naam: Beschikbare 1LB Meeneem de Aluminiumfoliepan van de voedselrang voor Catering
Materiaal: 3003,3004,8011,8006
Pakket: 1000 PCs/karton
Gebruik: Voedselopslag
Bui: H22, H24, O
Gewicht: vanaf klantensteekproef
Dikte: vanaf klantensteekproef
Embleem: vanaf klantensteekproef
Hoog licht:

Magnetronbestendige aluminium bakjes voor voedsel

,

Multi Design To Go aluminium bakjes

,

OEM To Go aluminium bakjes

Basis informatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Youfoil
Certificering: CE, ISO
Modelnummer: 1LB
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: kartondoos
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, MoneyGram, Western Union
Levering vermogen: karton 1000 10 dagen
Productomschrijving

 

Beschikbare 1LB Meeneem de Aluminiumfoliepan van de voedselrang voor Catering

 

 

Productreeks De aluminiumfoliecontainer van de rimpelmuur
Eigenschap 1.Disposable
2.Eco-vriendschappelijk
3.No de kleur verdwijnt bij op hoge temperatuur langzaam
4.Multi-design&colors
5. makkelijk te gebruiken, geen vorm van het behoefte extra baksel
6.Microwave ovenbrandkast
7.Freezer brandkast
Toepassing  
  Hotel, Restaurant, Luchtvaartlijn, Catering, Ketting, Bakkerij, Meeneemdistrubution, Picknick, het Koken, Barbecue, Voedsel verpakking Indusrty enz.

 

 

 

HET KAN EFFICIËNT RECYCLEREN, HET MILIEU BESCHERMEN EN MIDDELEN BEWAREN. Het aluminium heeft een zeer hoge terugwinning en een regeneratie, kan voor onbeperkte tijden worden gerecycleerd, is het kwaliteitsverlies beperkt, en kan zijn originele kenmerken handhaven. Sommige het voedseldienbladen en containers van de post-gebruiksaluminiumfolie kunnen voor huisvuilgeneratie worden gebruikt. Zelfs wanneer begraven, vervuilt de folie niet de grond of het water. Momenteel, is de recyclingswaarde van plastic voedseldozen, vooral dozen van het schuim de plastic voedsel, laag, is het recyclingstarief niet hoog, is de recyclingssituatie niet ideaal, een groot aantal van verworpen ernstige „witte verontreiniging“, beïnvloedt de stad en het natuurlijke landschap, maar ook omdat het moeilijk is om een „potentieel te degraderen en te vormen kwaad“ aan het ecologische milieu. Vergeleken met andere middelen, zijn de aluminiummiddelen overvloedig, afvalaluminium stijgt het recycling, en het middelknelpunt is klein. De aluminiumfolie is zeer dun en licht. Het gebruikt zeer weinig materialen, makend tot het het verpakkingsmateriaal met de hoogste product-verpakkende verhouding. Als het wijd kan worden toegepast en worden gepopulariseerd, kunnen de dienbladen en de containers van het aluminiumfolievoedsel plastiek en document producten, sparen aardoliemiddelen, hout en andere middelconsumptie vervangen, verbeteren middelefficiency en verbeteren milieukwaliteit.

 

GESCHIKT VOOR HET VERWARMEN, ZULLEN GEEN SCHADELIJKE STOFFEN NA HET VERWARMEN WORDEN VEROORZAAKT. De aluminiumfolie heeft een hoog geleidingsvermogen, kan de tijd minimaliseren en in verband met energie aan voedselverwerking, koeling en het secundaire verwarmen. De aluminiumfolie heeft een goede thermische stabiliteit. Tijdens verwerking en verpakking, kunnen de aluminiumfoliecontainers de temperatuurverandering goed weerstaan. Onder de hoge en lage temperatuur van -20°C -- 250°C, blijft de moleculaire structuur stabiel. Het kan bij temperaturen worden gebakken en worden geroosterd die van snel-vorst tot uiterste gaan, waarin de folie niet misvormt, breekt, smelt of schroeit, of veroorzaakt schadelijke stoffen. Gebruiksaluminiumfolie om de hete steenkolen van de rook te scheiden, die voedsel kan verhinderen het branden van en carcinogenen te veroorzaken. De dienbladen en de containers van het aluminiumfolievoedsel zijn ideaal voor sterilisatie en hitte op hoge temperatuur - verzegelend.

 

GEMAKKELIJK AAN SHAPE, GESCHIKT TE VERZEGELEN EN TE VERPAKKEN, VERZEKEREND VOEDSELhygiëne. Aluminiumfolie vormen is goed, tijdens het stempelen van vaatwerk, zelfs in de vouwen en de delen van de broodjesrand, zullen barsten en geen breuk veroorzaken. De vakjes en de containers van het aluminiumfolievoedsel kunnen met hetzelfde materiaal worden behandeld zoals aluminiumfolie, document of andere materialen. Met zijn kenmerken van gemakkelijke misvorming en rimpel, kan het het goede verzegelen, sterke hittebehoud en van het versheidsbehoud capaciteit bereiken, die kunnen vermijden en het verspreiden of verontreiniging zich tijdens voedselopslag en vervoer, beduidend voedselafval verminderen. Voor de grote ondernemingen van de voedsellevering en centrale keukendistributie, kan wordt ontwikkeld het automatische die het afdekken materiaal door de doosfabrikanten van het aluminiumfolievoedsel worden gebruikt om de distributieefficiency te verbeteren, die duidelijk beter is dan andere materialen van voedseldozen.

 

 

 

 

Beschikbare 1LB Meeneem de Aluminiumfoliepan van de voedselrang voor Catering 0

 

 

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Tina
Tel. : 008618930097829
Fax : 86-021-57600258
Resterend aantal tekens(20/3000)